K-Pallo palasi voittojen tielle
2.7.2020 22:03 Uutiset / Miehet

K-Pallo nappasi kauden toisen voittonsa lukemin 6-0 (2-0)

K-Pallo palasi voittojen tielle

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi kauden toisen voittonsa, kun joukkue kaatoi Pietarsaaren Golden Boys / Innon tennislukemin 6-0 (2-0).

K-Pallo pääsi lähtemään otteluun laajalla ringillä ja kun vastustaja puolestaan saapui Kalajoelle vain yhden vaihtomiehen kanssa, niin K-Pallo onnistui juoksemaan vierailta jalat alta.

Golden Boys/Into aloitti ottelun vahvasti ja oli lähellä ottelun avausmaalia, kun pallo pariinkiin otteseen kävi K-Pallon maaliviivalla ja kerran rimassa, mutta puolustaja Viljami Tanhualan loistava pelastus säilytti lukemat 0-0:ssa.

K-Pallo siirtyi 8. minuutin kohdalla 1-0 johtoon, kun Tanhualan loistava kulmapotku löysi Tommi Jutilan, joka puski komeasti pallon verkkoon.

Vain hetkeä myöhemmin oli Jori Nikupaavolla oiva paikka lisätä K-Pallon johtoa, mutta kova laukaus pamahti tolppaan. 39. minuutilla K-Pallo sai vapaapotkun hyvästä paikasta, kun Alex "Sanchzez" Heikkilää rikottiin törkeästi. Vapaapotkun jälkitilanteesta K-Pallo siirtyi kahden maalin johtoon, kun vierasjoukkueen maalivahti sylki Viljami Tanhualan vapaapotkun eteensä ja Henry Nauha oli ensimmäisenä irtopallolla ja niittasi pelivälineen pömpeliin.

Vielä ennen taukoa K-Pallon Jaarli Järvisellä oli erinomainen paikka lisätä K-Pallon johtoa Teemu Kyöstin komeasta syötöstä, mutta vierasjoukkueen maalivahti onnistui torjumaan löysähkön laukauksen kulmapotkuksi. Näin tauolle mentiin lukemissa 2-0.

Toisen puoliajan alussa K-Pallo pelasi hieman löysästi, mutta pikkuhiljaa ote kääntyi jälleen kalajokisille. 53. minuutilla K-Pallo siirtyi 3-0 johtoon, kun Tuukka Marjalan syöttö vapautti Juhana Laurin läpiajoon ja "Flegu" sijoitti pallon hallitusti verkkoon. Tämän jälkeen oli jälleen Jori Nikupaavolla paikka hienon hyökkäyksen päätteeksi, mutta laukaus osui jälleen tolppaan. 57. minuutilla K-Pallolle vihellettiin rankkari, jonka joukkueen uusiin vahvistuksiin kuuluva Aapeli Kääriäinen laukoi varmasti maaliin. 75. minuutilla Juhana Lauri pääsi iskemään illan toisensa ja lukemiksi 5-0. Aivan ottelun lopussa onnistui myös tolppia kolistellut Jori "Jorge" Nikupaavo iskemään kauden avausmaalinsa, karattuaan puolittaiseen läpiajoon ja nostamalla pallon hallitusti vastaan tulleen vierasjoukkueen maalivahdin yli. Näin K-Pallo nappasi hienon 6-0 voiton.

K-Pallon laaja peluutus ja pelaajarinki olivat jälleen avain ottelun voittoon ja K-Pallo pystyi myös ottelussa säästämään vielä hieman toipilaina olleita Marko Mankista ja Kalle Niemelää. K-Pallon puolustuslinja pelasi myös tähän mennessä kauden parhaan ottelunsa ja tylsytti pietarsaarelaisten yksittäiset vastahyökkäysyritykset.

Totuuden nimessä on myös sanottava, että 6-0 lukemat jopa hieman mairittelevat vierasjoukkuetta, sillä K-Pallo olisi hieman parempana päivänä takonut taululle kaksinumeroiset lukemat.

K-Pallo menettää maanantaina pari kovaa pelimiestä, kun Teemu Kyösti ja Pauli Niemi siirtyvät suorittamaan asevelvollisuuttaan. Vastaavasti K-Pallo saa ensi viikolla hetkeksi kovan lisävahvistuksen, kun viime kauden maalitykki Ville Mustonen pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensin viikon perjantaina paikallisderbyssä Lohtajan Veikot vieraissa. Ottelusta ei varmasti tule helppoa, sillä LoVe on aloittanut kautensa kahdella selvällä voitolla.

K-Pallon maalit:

8`Jutila

39` H.Nauha

53` Lauri

57` Kääriäinen

75` Lauri

88` J. Nikupaavo


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat