K-Pallolle niukka tappio Kokkolassa
22.7.2020 22:58 Uutiset / Miehet

RyPK-84 oli niukasti K-Palloa parempi lukemin 1-0.

K-Pallolle niukka tappio

Kalajoen Pallon edustusjoukkue kärsi kauden toisen tappionsa keskiviikkona, kun RyPK-84 (Kokkola) oli Ykspihlajan kentällä pelatussa ottelussa parempi niukasti lukemin 1-0 (0-0).

K-Pallo pääsi lähtemään otteluun hyvällä joukkueella, mutta hyvällä joukkueella oli liikkeellä myös kotijoukkue RyPK-84. Ottelu alkoi tasaisesti, eikä kumpikaan joukkueista päässyt helpolla kovin vaarallisille maalipaikoille. Puoliajan paras maalintekopaikka oli K-Pallolla, kun Ville Mustonen nousi hyvin vasemmasta laidasta ja syötti toiseen laitaan täysin vapaana olleelle Teemu Kyöstille, jolla oli edessään vain tyhjä maali. RyPK-84:n maalivahti kuitenkin venyi uskomattomaan "Once in a lifetime" venytykseen ja sai torjuttua Kyöstin laukauksen, joka ei missään tapauksessa ollut edes mikään huono kuti. Näin lukemat säilyivät tasan ja näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla kotijoukkue siirtyi heti alussa 1-0 johtoon, kun vapaapotkua seuranneesta maalinedushässäkästä pääsi Santeri Pekkala laukomaan pallon lähietäisyydeltä maaliin K-Pallon maalissa pelanneen Saku Uunilan käsien kautta.

Tämän maalin jälkeen K-Pallo otti pelin paremmin haltuunsa, mutta vaaralliset maalipaikat olivat edelleen vähissä. Kenties paras paikka siunaantui jälleen Teemu Kyöstille, jonka veto lähietäisyydeltä kuitenkin painui harmittavan niukasti ohi kotijoukkueen maalin. Myös Henry Nauhalla oli erinomainen paikka tasoittaa ottelu, mutta ohjaus liukkaaseen palloon painui tolppaa hipoen maalin ohi.

K-Pallo haki lopussa tasoitusta vimmatusti, mutta hyvin pelannut kotijoukkue RyPK-84 piti kalajokisten maalintekoyritykset aisoissa ja näin pisteet jäivät Kokkolaan lukemin 1-0.

Siinä missä kotijoukkue RyPK-84 oli ehkä ottelussa hivenen niskan päällä ensimmäisen puoliajan, niin K-Pallo puolestaan hallitsi toista puoliaikaa. Ainoastaan harmittavat huolimattomuudet maalipaikoissa aiheuttivat K-Pallolle kauden toisen tappion ja RyPK-84 toisaalta näytti myös omalla pelillään, minkä takia joukkue pelasi viime kaudella vielä sarjaporrasta korkeammalla. Ensimmäisellä puoliajalla lieviä ongelmia K-Pallolle aiheutti myös flunssaan sairastuneen vakiotoppari Anton Tavastin puuttuminen miehistöstä.

K-Pallosta erottuivat keskikentällä hirmuisesti raastanut Marko Mankinen, puolustuksessa jälleen virheettömästi pelannut Viljami Tanhuala ja erinomaista maalivahtipeliä jälleen esittänyt Saku Uunila.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensi tiistaina kotikentällään IK Myran II:sen (Alaveteli).


K-Pallon avauskokoonpano ja vaihtopelaajat:

H: Lauri, Mustonen

KK: Heikkilä, Vainio, Mankinen, Kyösti

P: Koutonen, E. Nikupaavo, Räisänen, Tanhuala

MV: UunilaVaihdossa:

J. Nikupaavo

H. Nauha

A. Nauha

Niemelä,

Jutila,

Polet,

Järvinen

Isokääntä.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat