K-Pallo murjoi IK Myran II:sen
28.7.2020 21:02 Uutiset / Miehet

K-Pallon edustusjoukkue kaatoi IK Myran II:sen lukemin 9-2 (3-0)

Kalajoen Pallo murjoi IK Myran II:sen 9-2!

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi tiistaina hienon voiton vieraaksi saapuneesta IK Myran II:sesta (Alaveteli) lukemin 9-2 (3-0). Kostealla kentällä pelattu ottelu oli suurilta osin K-Pallon hallintaa ja lukemat olisivat helposti voineet olla paljon rumemmat, mutta toisaalta myös vierasjoukkueelle oli omat paikkansa, jolla joukkue olisi voinut hieman kaunistella lukemia.

Ottelu alkoi K-Pallon hallinnalla, mutta ensimmäiselle maalipaikalle, kuitenkin pääsi vierasjoukkue IK Myran II, jonka hyökkääjän veto kuitenkin painui ohi maalin.

Ensimmäistä otteluaan K-Pallossa pelannut Vitalii Svintsiskyi oli K-Pallosta ensimmäisenä lähellä maalitekoa lauottuaan vaikeasta asennosta huikean volleyn, jonka vierasjoukkueen maalivahti sai vain vaivoin torjuttua.

13. minuutilla nähtiin vihdoin K-Pallon avausmaali, kun Alex Heikkilä oli riparilla tarkkana ja laukoi pallon maaliin. 18. minuutilla puolestaan jälleen pirteästi pelannut Aapeli Kääriäinen oli karkaamassa yksin läpi ja IK Myran II:sen puolustaja oli pakotettu rikkeeseen. Tilanteesta seuranneen rankkarin ampui varmasti sisään Kääriäinen. Vielä ennen taukoa K-Pallo siirtyi 3-0 johtoon, kun Viljami Tanhualan vapaapotku löysi Kääriäisen, joka hallitun oloisella yläselän kuoletuksella otti pelivälineen haltuun ja laukoi sen jälkeen pallon maaliin. Näin tauolle mentiin K-Pallon 3-0 johdossa.

Toisella puoliajalla mentiin välillä melko haipakkaa päästä päähän - K-Pallolle peräti kolme rankkaria!

Toisen puoliajan alussa K-Pallo oli jälleen liikkeellä tutulla hyvällä jalalla ja joukkue loikin tukun hyviä maalintekopaikkoja.

53. minuutilla Juhana Lauri karkasi Marko Mankisen 50 metriä pitkästä syötöstä laidasta yksin läpi ja vierasjoukkueen pelaaja joutui jälleen sukittamaan takaapäin. Pallo vietiin jälleen pilkulle ja pilkun ampui varmasti maaliin Juhana Lauri. Hetkeä myöhemmin Lauri osui jälleen, kun vastustajan maalivahti sylki pallon eteensä ja Lauri onnistui parin yrityksen jälkeen liukumaan pallon maaliin. 65. minuutilla IK Myran II:sen Hannes Store karkasi paitsiosta läpiajoon ja ohitettuaan Saku Uunilan laukoi kavennuslukemiksi 5-1. Vain tovi tästä ja K-Pallon Aleksi Nauha pääsi karkamaan yksin läpi ja viimeisteli hallitusti uransa ensimmäisen maalin edustuksessa. Seuraavasta hyökkäyksestä puolestaan IK Myran II:sen Robin Hulden karkasi läpi ja laukoi hallitusti lukemat 6-2:een . Tämän jälkeen K-Pallo ryhdisti hieman puolustuspeliään ja näin ollen maaleja tehtiin enää vierasjoukkueen maaliin. Ensin Viljami Tanhualan mainiosta kulmapotkusta IK Myran II:sen puolustaja ohjasi Juhana Laurin puskun omaan maaliin. Tämän jälkeen Lauri karkasi 82. minuutilla jälleen läpiajoon ja vierasjoukkueen pelaaja liukui tältä jalat alta. K-Pallon kolmannen rankkarimaalin laukoi maalin Vitalii Svintsiskyi, jolle maali oli luonnollisesti uran ensimmäinen miehen ensimmäisessä ottelussa.

Loppulukemat 9-2 laukoi Pauli Niemi, päästyään Viljami Tanhualan erinomaisesti syötöstä nokikkain vierasjoukkueen maalivahdin kanssa. Näin pisteet ottelusta jäivät Kalajoelle lukemin 9-2.

K-Pallon peli luisti liukkaalla kentällä hyvin, vaikka pieniä nukahduksia / puolilla valoilla tilanteeseen menemisiä nähtiinkin. Etenkin laitalinkkeinä suurimman osan pelanneet Alex Heikkilä ja Aapeli Kääriäinen esittivät hyvää peliä. Myös Juhana Lauri oli hyvällä jalalla liikkellä hyökkäyspäässä.

K-Pallolla on nyt parin viikon ottelutauko ja joukkue kohtaa seuraavaksi huipputärkeässä ottelussa 12.8 kotonaan Lohtajan Veikot.

K-Pallon kokoonpano ja vaihtomiehet:

H: Lauri, H.Nauha

KK: Heikkilä, Mankinen, Svintsiskiy, Kääriäinen

P: Koutonen, Räisänen, Tavasti, Niemi

MV: Uunila


Vaihdossa:

Järvinen, J. Nikupaavo, E. Nikupaavo, Tanhuala, A. Nauha, Polet, Isokääntä.


K-PALLON maalit:

13` Heikkilä

18` Kääriäinen

38` Kääriäinen

53` Lauri

57` Lauri

67` A. Nauha

77`Lauri / Oma maali

82`Svintsiskyi

88 `Niemi


IK MYRAN II:sen maalit

65` Store

68` Hulden


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat