K-Pallolle tappio sarjakärkeä vastaan
12.8.2020 21:58 Uutiset / Miehet

LoVe - K-Palloa parempi 2-4

K-Pallolle tappio sarjakärkeä vastaan

Kalajoen Pallo kärsi keskiviikkona 2-4 (0-2) tappion sarjan kärkipaikkaa pitävälle Lohtajan Veikoille.

K-Pallolla oli ennen ottelua runsaasti vaikeuksia saada iskukykyistä joukkuetta kokoon lukuisten poissaolojen vuoksi. Normaaleista avauskokoonpanon miehistä oli poissa peräti 8 ja vaihtopelaajia vain kolme ja LoVe puolestaan oli liikkeellä, maalivahtia lukuunottamatta, parhaalla mahdollisella miehistöllään, joten ottelusta oli totta vie odotettavissa sangen haastava. Lisää huonoja uutisia K-Pallolle toi Joona Räisäsen ikävä loukkaantuminen vain parinkymmenen minuutin pelin jälkeen ja vielä ei ole tiedossa onko Räisäsen kausi paketissa.

Ottelu alkoi K-Pallon kannalta hyvin ja Tommi Jutilalla oli alussa kolme erinomaista puskupaikkaa Viljami Tanhualan vapaa- ja kulmapotkuista, mutta ylärimaa lähemmäs Juti ei osunut.

Noin vartin pelin jälkeen karkasi sarjan maalipörssiä johtava Joonas "Teemun veli" Kyösti karkaamaan K-Pallon puolustukselta ja ohitettuaan myös maalissa pelanneen Antti Poletin, laukoi tämä pallon helposti tyhjiin. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Joonas Kyösti pääsi uudelleen laukomaan pallon maalin ja lukemiksi 0-2. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän ja myös K-Pallolla oli omat paikkansa, mutta valitettavasti vedot suuntautuivat ohi maalin. Vielä juuri ennen taukoa ensimmäistä otteluaan K-Pallossa pelannut Najib Saadat laukomaan pallon tolppaan. Tauolle mentiin kuitenkin LoVen 0-2 johdossa.

Toiselle jaksolle LoVe tuli paremmalla sykkeellä ja siirtyi nopeasti 0-4 johtoon, kun joukkueen Jose Suihkonen ja Joonas Kyösti onnistuivat maalinteossa. Tämän jälkeen K-Pallokin pääsi taas pikkuhiljaa paremmin pelille, mutta harmittavan usein ratkaisuyritykset suuntautuivat jälleen ohi maalin, tai suoraan maalivahdin syliin. K-Pallon kuparisen rikkoi noin 75 minuutin kohdalla Viljami Tanhuala, joka laukoi vastustamattomasti vapaapotkun alakulmaan. Vain muutama minuutti tästä ja Juhana Lauri kaadettin rangaistusalueella ja K-Pallolle vihellettiin pilkku. Viime pelissä pilkun onnistuneesti upottanut Vitalii Svintsitskyi kuitenkin laukoi pallon yli maalin. Alle viisi minuuttia tästä ja sangen pirteäästi esiintynyttä Ville Mustosta rikottiin ja pallo vietiin jälleen pilkulle. Tällä kertaa pallon taakse asettui K-Pallon Jaarli Järvinen, joka laukoi pallon varmasti maaliin ja lukemiksi 2-4. Tämän jälkeen pallo kävi vielä molempien joukkueiden maaliviivalla, mutta lisämaaleja ei enää nähty ja näin LoVe sai kuukauden takaiselle kotitappiolleen revanssin ja vei pisteet lukemin 2-4.

K-Pallon taisteluilme oli kuitenkin ottelussa kohdillaan, vaikka todella moni pelaaja joutui raataamaan kentällä täydet minuutit ja osa vielä täysin normaalista poikkeavilla pelipaikoilla. Myös normaalista reilusti poikkeava kokoonpano loi omat haasteensa joukkueelle, mutta kaiken kaikkiaan ottelu oli silti varsin tyydyttävä esitys tappiosta huolimatta, vastassa oli kuitenkin sarjan kärkijoukkue.

K-Pallosta edukseen esiintyivät kauden parastaan esittänyt Henry Nauha, topparina mainiosti pelannut Vitalii Svintsitskyi, sekä keskikentän keskustassa hullun lailla raatanut Tommi Jutila. Mutta on myös sanottava, että jokainen joukkueen pelaajista suoritti vähintään tasollaan.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensi viikon lauantaina vieraissa VetU:n (Veteli).


K-Pallon kokoonpano:

H: Lauri, Saadat

KK: Mustonen, H. Nauha, Jutila, J. Nikupaavo

P: Marjala, Räisänen, Svintsitskyi, Tanhuala

MV: Polet

Vaihdossa: E. Nikupaavo, Toth, Järvinen


K-Pallon maalit:

73` Tanhuala

80` Järvinen


LoVen maalit:

15` Kyösti

20` Kyösti

53` Suihkonen

54` Kyösti


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat