K-Pallo takaisin voittojen tielle
3.9.2020 13:07 Uutiset / Miehet

K-Pallo kaatoi Into/Golden Boysin vieraissa lukemin 0-3.

K-Pallo palasi voittojen tielle

Kalajoen Pallon edustusjoukkue palasi kolmen tappiollisen pelin jälkeen jälleen voittojen tielle kaatamalla Pietarsaaressa Innon / Golden Boysin 0-3 (0-1).

Lähtökohdat otteluun eivät olleet K-Pallon kannalta kaikkein optimaalisimmat, sillä runsaasti avauksen pelaajia oli jälleen sivussa ja matkaan jouduttiin lähtemään vain kahden vaihtopelaajan voimin.

Ottelun alku oli tasainen ja peli aaltoili päästä päähän, mutta kumpikaan joukkueista ei päässyt vaarallisille maalintekopaikoille. K-Pallosta ensimmäisenä lähellä maalintekoa oli Teemu Kyösti, joka kotijoukkueen harhasyötön seurauksena pääsi nokikkain maalivahdin kanssa, mutta laukaus osui harmillisesti tolppaan. Hetkeä myöhemmin kolisi jälleen tolpassa, kun Viljami Tanhualan erinomaisesta kulmapotkusta pääsi Anton Tavasti puskemaan pallon tolppaan. Hetkeä myöhemmin seuranneesta kulmapotkusta Juhana Lauri runnoi pelivälineen maaliin, mutta erotuomari ei nähnyt pallon ylittäneen maaliviivaa ja näin ollen peli säilyi edelleen maalittomana.

Vielä tovi myöhemmin pääsi Najib Saadat karkaamaan yksin läpi, mutta tällä kertaa veto tyssäsi ylärimaan. Lopulta 44. minuutilla rikkoutui kuparinen, kun Tommi Jutila pääsi laukomaan kulmapotkun jälkitilanteesta pallon ilmasta verkkoon ja K-Pallon 0-1 johtoon. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue oli heti lähellä tasoitusta Samuli Parhialan karattua yksin läpi, mutta K-Pallon maalissa kolmen vuoden tauon jälkeen pelannut Jaarli Järvinen venyi hämmentävän hyvään torjuntaan. Tämän jälkeen peli aaltoili jälleen päästä päähän ja mm. Teemu Kyöstillä oli useampi hyvä maalipaikka, mutta vedot painuivat niukasti ohi maalin.

Lopulta 75. minuutilla nähtiin K-Pallon kannalta helpottava maali, kun Juhana Lauri nousi laidalta kohti maalia ja syötti millintarkasti maalin eteen Gabor Tothille, joka laukoi pallon Innon / Golden Boysin maalivahdin jalkojen välistä sisään.

Tämän jälkeen kotijoukkue yritti nostaa lisää pelaajia hyökkäykseen, mutta K-Pallon puolustus kesti lähentelyt hyvin. Vielä 86. minuutilla Joona Räisänen pelasi pallon Juhana Laurille, joka kuljetti sen kolmen kotijoukkueen pelaajan läpi ja niittasi lopulta lukemiksi 0-3.

Vielä aivan ennen loppuvihellystä oli myös kotijoukkue lähellä maalintekoa, mutta laukaus kilahti tolppaan ja näin K-Pallo nappasi hienon 0-3 voiton.

K-Pallon pelissä nähtiin jälleen hieman kadoksissa ollutta asennetta ja joukkue esitti ajoittain oikein mallikasta peliä. Etenkin topparina pelannut Vitalii Svintsitskyi dominoi välillä kentällä miten tahtoi ja myös Viljami Tanhualan erikoistilanteet olivat jälleen kerran erittäin vaarallisia. Myös keskikentän keskustassa hurjasti raataneet Joona Räisänen ja Tommi Jutila esiintyivät erinomaisesti. Heikkoa lenkkiä joukkueesta ei tässä ottelussa löydy, vaan jokainen pelaaja pelasi vähintään tasollaan.

Voiton ansiosta K-Pallo nousi jälleen ainakin hetkellisesti sarjan kolmospaikalle. Seuraavaksi joukkue kohtaa maanantaina kauden viimeisessä kotiottelussaan RyPK-84:n (Kokkola) ja joukkueen kausi päättyy ensi viikon perjantaina vierasottelulla IK Myran II:sta (Alaveteli) vastaan.


K-Pallon maalit:

Jutila 44` , Toth 75`, Lauri 86`


K-Pallon kokoonpano:

H: J. Nikupaavo, Lauri

KK: Kyösti, Jutila, Räisänen, Saadat

P: E. Nikupaavo, Svintsitskyi, Tavasti, Tanhuala

MV: Järvinen


Vaihdossa: A. Nauha, Toth.

   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat