RyPK-84 niukasti K-Palloa parempi
7.9.2020 21:27 Uutiset / Miehet

K-Pallon viimeinen kotiottelu päättyi tappioon

RyPK-84 niukasti K-Palloa parempi

Kalajoen Pallon edustusjoukkue pelasi kauden viimeisen kotiottelunsa maanantaina, kun vastaan asettui kokkolalainen RyPK-84 , joka vei pisteet mukanaan niukalla 0-1 (0-0) voitolla. Ottelusta oli lupa odottaa tasaista, sillä joukkueet olivat ennen ottelua peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa.

Ottelun alku oli tasainen, eikä kumpikaan joukkueista päässyt murtautumaan hyville maalintekopaikoille. K-Pallosta lähimpänä maalintekoa oli Akseli Koutonen, jonka veto viuhui niukasti ohi vierasjoukkueen maalin. Myös vierasjoukkueen paikat olivat vähissä, sillä K-Pallon maaliin palannut Saku Uunila napsi vastustajan pitkät syötöt hyvällä prosentilla itselleen. Puolen tunnin kohdalla Najib Saadat sai pallon kuin varkain haltuunsa lähellä maalia, mutta ratkaisu suuntautui ohi maalin. Vielä ennen taukoa pääsi Jaarli Järvinen vapaasti puskemaan pilkun kohdilta Vitalii Svintsitskyin mainioon vapariin, mutta osuma jäi puolittaiseksi Näin tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla K-Pallo sai luotua hieman paremmin paikkoja ja mm. Akseli Koutonen pääsi pariinkiin kertaan laukomaan, mutta vedot painuivat harmittavasti joko yli, tai suoraan päin maalivahtia. Myös kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Juho Isokääntä pääsi laukomaan hyvästä paikasta, mutta veto painui niukasti ohi maalin. Myös Najib Saadatilla oli hyvä paikka laukoa pallo verkkoon, mutta veto suuntautui yli maalin.

Kun ottelu alkoi hieman haiskahtaa tasapeliltä pääsi RyPK-84 kuitenkin rokottamaan 82. minuutilla K-Palloa pienestä nukahduksesta ja K-Pallon heikon purun jälkeen Joonas Hakasalo pelattiin yksin läpi ja tämä laukoi pallon alakulmaan.

Tämän maalin jälkeen RyPK-84 pudotti miehitystään alemmas ja K-Pallo puolestaan nosti lisää pelaajia ylemmäs. K-Pallo saikin lopussa luotua vielä pari paikkaa ja lähimpänä maalintekoa oli Jaarli Järvinen, joka pääsi puskemaan Viljami Tanhualan loistavaan kulmapotkuun, mutta pusku paukahti harmittavasti tolppaan. K-Pallo ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut palloa verkkoon ja näin RyPK-84 vei pisteet lukemin 0-1.

K-Pallo olisi kenties ansainnut ottelusta hieman enemmän, kuin nolla pistettä, mutta vanha totuus on jälleen tässäkin muistettava, että ellei tee yhtään maalia on vaikea voittaa ottelua, tai saada edes pisteitä. K-Pallosta erottuivat puolustuksessa hyvin pelanneet Vitalii Svintsitskyi, sekä kenties kauden parastaan esittänyt laitapakki Eetu Nikupaavo. Myös Tommi Jutilan ja Joona Räisäsen työmäärä oli jälleen huikea. Myös kokoonpanoon palanneet Akseli Koutonen ja Tuukka Marjala pelasivat hyvällä tasolla.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa perjantaina kauden viimeisessä ottelussaan vieraissa IK Myran II:sen ja luonnollisesti K-Pallo lähtee hakemaan ottelusta voitokasta päätöstä kaudelleen.


K-Pallon kokoonpano RyPK-84 -ottelussa:

H: Järvinen, J. Nikupaavo

KK: Koutonen, Jutila, Räisänen, Saadat

P: E. Nikupaavo, Tavasti, Svintsitskyi, Tanhuala

MV: Uunila


Vaihdossa: Marjala, Toth, A. Nauha, Isokääntä.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat