Edustuksen kausi pääosin onnistunut
21.9.2020 17:18 Uutiset / Miehet

K-Pallon edustusjoukkueen kausi pääosin onnistunut

K-Pallon kausi pääpiirteissään onnistunut, vaikka tavoitesija jäi yhden pisteen päähän.

Kalajoen Pallon edustusjoukkueen kausi Vitosessa päättyi 11.9, kun joukkue kaatoi IK Myran II:sen vieraissa lukemin 2-5. Tämän myötä joukkueen lopulliseksi sijoituksesi muodostui neljäs 18. pisteellä , kun RyPK-84 onnistui voittamaan viimeisen ottelunsa ja nousi pisteellä ohi K-Pallon. K-Pallo otti tavoitteekseen ennen kauden alkua kolmen parhaan joukkoon sijoittumisen, mistä joukkue jäi näin ollen yhden pisteen päähän.

Viime vuoden nousun jälkeen K-Pallon tämän vuoden kausi oli hyvin kaksijakoinen. Alkukaudesta joukkue kamppaili vielä jopa noususta LoVen ja IFS:n kanssa, mutta loppukauden heikohkot ja epätasaiset otteet aiheuttivat sen, että IFS ja LoVe karkasivat täysin omille pisteluvuilleen. Sarjan voittaja ratkaistiin vasta viimeisessä ottelussa, kun IFS ja LoVe kohtasivat Purmossa. Ottelu päättyi pistejakoon lukemin 2-2 ja tämä tarkoitti, että Lohtajan Veikot nousee ensi kaudeksi IV-divisioonaan. Lohtaja pelasi tasaisen vahvan kauden ja hävisi koko kauden aikana vain yhden ottelun, kun K-Pallo oli heinäkussa LoVea vahvempi.

K-Pallo pelasi kauden aikana 12 ottelua, joista joukkue voitti 6 ja hävisi 6 ottelua. Otteluiden maaliero jäi reilusti plussalle, sen ollessa +15 (38-23 ). K-Pallon sisäisen maalipörssin voitti Juhana Lauri seitsemällä maalilla. Tommi Jutila jäi yhden maalin päähän kuudella osumallaan.Koko sarjan maalipörssistä herrat löytyvät sijoilta 4. ja 5.

K-Pallolle suuria ongelmia aiheuttivat heti kauden alusta pelaajavalmentaja Tomi Gronoffin ja kapteeni Marko Mankisen loukkaantumiset, mitkä pitivät miehet sivussa lähes koko kauden. Myös keskikentän tornin, Mikko Vainion, muutto pois Kalajoelta kauden puolivälissä oli kova takaisku joukkueelle.

K-Pallon laaja rinki kuitenkin onnistui jatkamaan alkukauden viime kauden tyyliin ja aiheutti aktiivisella pelityylillään ongelmia vastustajille. Loppukaudesta kuitenkin pelaajien loukkaantumiset, asevelvollisuuden suorittamiset ja opiskelut typistivät rinkiä harmillisen pieneksi, mikä myös osittain selittää loppukauden epätasaisia otteita.

Joukkueeseen saapui tällä kaudella neljä uutta pelaajaa Vitalii Svintsitskyi, Joona Räisänen, Najib Saadat ja Aapeli Kääriäinen, jotka kaikki osoittautuivat laadukkaiksi vahvistuksiksi.

Edustusjoukkue kokoontui vkl:na käymään läpi menneen kauden odotukset, tapahtumat ja lopputuleman.

Joukkueen sisällä oltiin suurimmilta osin yhtä mieltä siitä, että kausi meni melko lailla odotuksien mukaan, vaikka tavoitesijoitus jäi pisteen päähän. Potentiaalia ennen kauden alkua kuitenkin oli parempaan sijoitukseenkin, mutta harmilliset loukkaantumiset ym. aiheuttivat sen, että joukkue ei päässyt pelaamaan koko kaudella parhaalla mahdollisella miehistöllään, kuin yhdessä ottelussa, mikä luonnollisesti näkyi toisinaan myös joukkueen peliesityksissä. Joukkueen sisällä kuitenkin vallitsi hyvä henki läpi kauden ja ensi kaudella joukkueen otteet tulevat oletettavasti taas paranemaan pykälän verran, mikäli joukkueen runko pysyy suurin piirtein kasassa. K-Pallon edustusjoukkue pitää nyt treenitaukoa syyskuun loppuun saakka ja aloittaa syys-/talvitreenauksen lokakuussa.

K-Pallo kiittää kaudesta 2020 kannattajia, vastustajia, hovikuvaaja Hannu Tilusta, Houser Oy:tä, Titanium Oyj:tä, Team Sportia Kalajokea, Uunila Oy:tä ja Safaritaloa!


K-Pallon edustusjoukkue palkitsi päätöstilaisuudessaan seuraavat pelaajat:

Maalitykki: Juhana Lauri

Asennepelaaja: Saku Uunila

Tulokas: Joona Räisänen

Hyökkäävä pelaaja: Tommi Jutila

Puolustava pelaaja: Saku Uunila

Arvokkain pelaaja: Viljami Tanhuala


K-Pallon sisäinen maalipörssi:

Juhana Lauri 7 maalia

Tommi Jutila 6 maalia

Aapeli Kääriäinen 4 maalia

Pauli Niemi 3 maalia

Alex Heikkilä, Teemu Kyösti, Jori Nikupaavo, Viljami Tanhuala, Vitalii Svintsitskyi 2 maalia

Gabor Toth, Jaarli Järvinen, Marko Mankinen, Joona Räisänen, Henry Nauha, Tuukka Marjala, Aleksi Nauha 1 maaliK-Pallon M1-joukkueen pelaajat kaudella 2020:

Gronoff Tomi

Heikkilä Alex

Isokääntä Juho

Jutila Tommi

Järvinen Jaarli

Koutonen Akseli

Kyösti Teemu

Kääriäinen Aapeli

Lauri Juhana

Mankinen Marko

Marjala Tuukka

Mustonen Ville

Nauha Aleksi

Nauha Henry

Niemelä Kalle

Niemi Pauli

Nikupaavo Eetu

Nikupaavo Jori

Polet Antti

Roslander Antti

Räisänen Joona

Saadat Najib

Svintsitskyi Vitalii

Tanhuala Viljami

Tavasti Anton

Toth Gabor

Uunila Saku

Vainio Mikko


Valmentajat:

Tomi Gronoff & Sami Vaappo


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat