TEHOLEIRI-2022
SeuraJulkaistu: 16.05.2022 16.20

TEHOLEIRI-2022

•Tervetuloa KALAJOEN PALLON yhdessä tukijoidensa kanssa järjestämälle jalkapalloleirille kesäkuussa 2022

•Leirillä lisäät taidollisia ja pelillisiä valmiuksia, joista hyödyt kesän harjoituksissa ja otteluissa. Jokaisella kolmella leiripäivällä on taustalla teema mitä harjoitukset seuraavat ja ennen kaikkea mikä parasta leirillä pelataan paljon. Jokaisena päivänä kolmen päivän ajan järjestetään aamuharjoitus 10-12 ja iltapäiväharjoitus 13-15 eli tulet saamaan tiiviin 12 h:n harjoitus-/pelipaketin, joten osallistumalla tälle leirille tulet taatusti hyötymään annetuista opeista kesän eri koitoksissa. MAALIVAHDEILLE MYÖS OMIA HARJOITTEITA tiistaina 14.6 klo 17-19 (kuuluu hintaan leirille osallistuville).

•Järjestävä seura KPALLO on onnistunut saamaan uudelleen leirin päävalmentajaksi Kari ”Laku” Laukkasen, joka on viitoittanut tietä suomalaiselle ammattijalkapallolle pelaamalla ensimmäisenä maalivahtina Saksan kovassa Bundesliigassa. Hän on myös ollut maajoukkueemme vakiokasvoja ja osallistunut peräti 49 A-maaotteluun Suomi-paidassa. Hänellä on taskussaan myös arvostettu UEFA PRO-valmennuslisenssi.

•Leirin hinta vain 55 € K-PALLON omille junioreille, muiden seurojen pelaajille 100 €

•Kysy perhealennusta. Jokainen osallistuja saa leiriltä pienen lahjan

•Leirille otetaan 50 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMISET 27.5. MENNESSÄ KPALLON NETTISIVUILLA www.kpallo.com, tiedustelut leiristä 040 5490276.

Leirin osallistuminen laskutetaan annettuun sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seuran uusimmat