Harraste joukkueet: ilmoittaudu täällä
SeuraJulkaistu: 24.05.2022 18.22

Harraste joukkueet: ilmoittaudu täällä

Tämän sivun alaosasta pääset ilmoittautumislomakkeeseen, jolla voit ilmoittautua halumaasi lajiin.
Tarkoitus olisi saada lajikohtaisia alkuun vähintään n. 10 hengen ryhmiä, minkä jälkeen tiedotamme teille jatkosuunnitelmista.
Ilmoittautuminen ei sido teitä mihinkään mutta jatkossa tietenkin toivoisimme, että liittyisitte seuran jäseniksi. Jäsenmaksun hinnalla saatte seuran internet-sivuille oman "pukuhuoneen" mistä seuraa oma kalenteri millä voitte hallita harjoitusvuoroja ja tiedottaa toinen toisillenne esim osallistumisista harjoitusvuoroille. Myös harjoitusvuorot esim Hiekkasäskät Areenaan ovat edullisempia seuran kautta. Lisäksi tällä hetkellä jopa tavalliset jalkapallokentät ovat täyteen varattu K-Pallon 20 jalkapallojoukkueen vuoksi. Myös näistä vuoroista on helpompi sopia seuran sisäisesti.
Jäsenistä on seuralle etua monellakin tapaa. Yksistään passiivisesta vain jäsenyyden hankkineesta ei niinkään, vaan liikkuva jäsen tuo itselleen hyvinvointia ja seuralle arvostusta liikunnan järjestäjänä. Totta kait seura mielellään näkisi teissä aktiiviuran jättäneissä myös uusia seuran toimihenkilöitä. Lasten ja nuorten ohjaajista on aina pulaa ja seuran jäsenenä saat siihen ilmaisen koulutuksen.
Salibandyn ja Futsal- harrastajille myös liikuntavuoron saaminen seuran kautta on helpompaa. Samoin kaikki liikuntavuorojen laskutukset ja maksaminen voidaan hoitaa seuran jopox-kotisivujen kautta.

Siis ilmoittaudu

Seuran uusimmat